This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Adding a value indicator below a graph BLE
#5
Photo 
Hi Jens,
here you are. For whatever reason it likes either smoothing or the value indicator but not both.

Short update: I get the feeling that there's something wrong with my Arduino IDE. After a broken compilation I pressed inadvertently the upload button again, and after a second compilation the error disappeared and everything is working.


Attached Files Thumbnail(s)
   

.txt   B-Sensor_ESP_ValueIndicator_Smooth_working1.txt (Size: 1.54 KB / Downloads: 141)
.txt   B-Sensor_ESP_ValueIndicator_Smooth_working2.txt (Size: 1.53 KB / Downloads: 149)
.txt   B-Sensor_ESP_ValueIndicator_Smooth_working3.txt (Size: 1.53 KB / Downloads: 143)
.txt   B-Sensor_ESP_ValueIndicator_Smooth_workingNOT.txt (Size: 1.52 KB / Downloads: 143)
Reply


Messages In This Thread
RE: Adding a value indicator below a graph BLE - by TorstenKlf - 10-28-2022, 05:21 PM

Forum Jump: